2016. március 26., szombat

Húsvétra répás muffin, màr hagyomány

Idén is, mint ahogy az elmúlt 3-4 évben, elkészült a répás muffin. Egy korábbi bejegyzésemben már leírtam a receptet, ami alapján készítem.
Most annyiban tértem el a recepthez képest, hogy a krémhez a krémsajton, porcukron és vanilia kivonaton kívül tejszinhab is került bele. Úgy 2-3 dl tejszínt kemény habbà vertem (és nem árt hozzáadni egy csomag habfixálót is, hogy a krém később se lágyuljon el), és hozzákevertem a mascarponés krémhez. Habzsákkal rányomtam a mufginokra, és díszítettem.
Én most csak szines tortadarával szórtam meg, és nagyon vidám, tavaszias lett a hatás. Arról nem is beszélve, hogy a kiscsajom teljesen odavan az apró szines cukorkákért.

Finom lett, mint mindíg. A tészta illata màr magában is csábító, és a krém tökéletesen kiegészíti.
Próbáljátok ki bátran.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése